Jeugdboeken

Start
Laatste nieuws
Biografie
Bibliografie
Jeugdboeken
Column
Eerder verschenen
Links 

 

 

Kinder- en jeugdboeken van Ton van Reen zijn er voor alle leeftijden.

Van boeken voor de jongste lezers - zoals een ijskoud vriendje - tot spannende griezelboeken en op historische thema's gebaseerde romans voor de wat oudere jeugd, zoals de serie De bende van de bokkenrijders.

Ton van Reen schrijft spannende boeken, die soms in het verleden spelen. Hij baseert zich bij het schrijven vaak op oude verhalen en spookachtige wezens.

Zijn boeken over de bende van de Bokkerijders zijn niet alleen maar spannend; in deze serie wordt ook veel historische informatie gegeven, zodat het duidelijk wordt waarom mensen zich bij deze bende aansloten.

Hij schrijft ook griezelige boeken over vampiers, weerwolven en heksen; de verhalen die hij als kind van zijn grootmoeder heeft gehoord.

In de boeken die hij schrijft voor beginnende lezers zitten meestal ook fantastische of griezelige elementen. Een paar van zijn boeken spelen in Afrika of hebben met Afrika te maken.

Kinderboeken t/m 9+  •  Historische jeugdromans  •  Jeugdboeken 9 tot 12+

•  Jeugdboeken 12+ Lijst geschiedenisboeken voor het onderwijs Ton op jouw school  •  De complete lijst kinder- en jeugdboeken

   

 
Copyright: Ton van Reen.
Contact: tonvanreen@planet.nl